*OVA PROMOCIJA JE ZAVRŠENA.Pogledaj aktuelne promocije OVDE*
Predstavljamo ti 10 novih različitih igara koje obećavaju jedinstveno iskustvo - kombinaciju klađenja na brojeve i igara za stolom uživo!

U ponudi te očekuje uživo klađenje na brojeve, baccarat, poker, kockice i krug sreće!

Nove igre su ti dostupne 24/7 pod kategorijom Uživo i BetGames.

Pronađi svoju novu omiljenu igru i oseti uzbuđenje na potpuno novom nivou!

Lucky 5, 6 i 7

Igre 5 od 36, 6 od 60 i 7 od 42 su dinamične igre sa mogućnošću uživo klađenja na brojeve. Igračima se nudi širok spektar mogućnosti za igru, a dobitne opklade mogu doneti i do 1000x uloga!

War of bets

War of Bets je igra kartama koja uključuje dve strane – igrača i dilera. Jednostavna igra uživo u kojoj veća karta pobeđuje. Ukoliko su dve odigrane karte iste – počinje “rat karata”! Da li je tvoja karta jača?

Speedy 7

Ukoliko tražiš najjednostavniju igru kartama – Speedy 7 je tvoj izbor! Igra uživo u kojoj su tvoja brzina i sreća ključni. Izvlači se 7 karata, koje od njih su crne, a koje crvene?

Poker klađenje

Ukoliko si ljubitelj Texas Hold’em pokera – ovo je igra za tebe. Poker klađenje je igra sličnih pravila kao i dobro poznati Texas Hold’em, ali bolja – očekuje te neprekidna zabava uz atraktivne devojke – dilere

Krug sreće

U ponudi te očekuje i popularna verzija igre Krug sreće. Zaigraj Krug sreće uživo, i na svaka 3 minuta imaš priliku za novi dobitak!

6+ Poker

Ukoliko voliš poker – najnovija verzija 6+ Pokera iz BetGames.TV će zasigurno postati tvoj favorit! U ovoj verziji pokera uživo, standardna pravila pokera su prilagođena interakciji sa korisnicima putem interneta. Zanimljiva, inovativna i jedinstvena dinamika pružiće ti potpuno novo iskustvo!

Baccarat

Uzbudljiva igra sa kartama u kojoj je cilj pobediti bankara! U MaxBet online kazinu od sada imaš priliku da zaigraš Baccarat uživo!

Duel kocki

Duel kocki je jednostavna igra sa kockicama u realnom vremenu! Plava i crvena kockica u svakoj rundi daju nove mogućnosti – koja kocka će pobediti, da li će broj tačkica biti paran ili neparan, da li će zbir tačkica biti veći ili manji? Izbor je tvoj!Zaigraj odmah, jer svakoga minuta te očekuje nova prilika za dobitak!

preporučene promocije: