*OVA PROMOCIJA JE ZAVRŠENA.Pogledaj aktuelne promocije OVDE*
Dobrodošli u NetEnt live

Sa zadovoljstvom ti predstavljamo NetEnt live igre, koje ti donose iskustvo kao nikad do sada!
Igre koje su u ponudi su neke od najnovijih i najnaprednijih, a sigurno i najrealističnijih ikada, sa stvarnim igračima i pravim dilerima koji se uživo pojavljuju na ekranu.
Kultni naslovi ti garantuju vrhunsku zabavu i atraktivne turnire koji slede!
Uveri se zašto su NetEnt live igre prvi izbor iskusnih igrača!
Classic Roulette

Classic Roulette Live je ekskluzivna online video igra koja igračima nudi vrhunsko iskustvo igranja, međutim, ne zaustavlja se na tome. NetEnt je obogatio ovu igru modernom i moćnom tehnologijom i omogućio HTML mobilni rulet za igrače koji su stalno u pokretu. Igrači mogu lako pristupiti profesionalnim dilerima za sveže video snimke zahvaljujuću vrhunskoj tehnologiji striminga. HTML desktop verzija ti pruža fantastično igranje i povećanu funkcionalnost tako da odgovara i većim ekranima, a pogodna je i za igranje mišem.

Classic Roulette

Classic Roulette Silver je jedna od NetEntovih najnovijih i najčuvenijih igara. Predstavlja vrhunsku i jednostavnu kombinaciju tehnologije i dilera, ne žrtvujući najbolje što rulet može da pruži. Ova igra je obavezna lektira za sve ljubitelje, kao i novajlije u svetu igara na sreću.

Blitz Blackjack

NetEnt ti predstavlja novi način igranja blekdžeka. NetEnt live ti nudi brzu igru sa čak 8 špilova karata, ali caka je u tome što svaki igrač dobija istu ruku, što ovu igru čini mnogo dinamičnijom od tradicionalnog blekdžeka.

VIP Roulette Live

Želiš maksimalni užitak igre i mogućnost visokih uloga na rulet stolu uz Live dilera? Isprobaj VIP Roulette Live – koji ti donosi neverovatne mogućnosti! VIP Roulette Live ti je u svakom trenutku dostupan putem računara, tableta i telefona.

Perfect Blackjack

Perfect Blackjack je online igra koja ti nudi igru visokog inteziteta uz toliko opcija da te prosto tera da se zaljubiš u nju. Igrači ciljaju 21 da bi pobedili dilera i osvojili novac, međutim ne mogu igrati protiv drugih igrača. Ako si nov u ovoj igri, možda će ti trebati malo vremena da stigneš do blekdžeka, ali istovremeno su non-stop zabava i nezaboravan provod zagarantovani.

Rapid Roulette

Ukoliko želiš da osetiš najbrže iskustvo online ruleta uživo – Live Rapid Roulette je igra za tebe! Glavna karakteristika su Rapid Roulette-a su brze runde. Vreme između spinova traje svega 25 sekundi – polovina vremena standardnih rulet stolova. U studiju luksuznog okruženja očekuju te Live dileri i najbrža igra do sada!

Blackjack Pearl

Da li si spreman za partiju blekdžeka uživo? Isprobaj Ivory i Marble Blackjack sto ukoliko tražiš opuštenu partiju i Pearl Blackjack sto visokih limita za ubedljivu pobedu nad dilerom! Zauzmi svoje mesto za stolom!

preporučene promocije: