Predstavljamo ti najrealističniju ponudu virtuelnih sportova za klađenje!

Uz mogućnost klađenja koja ti je dostupna 24/7/365 putem računara klađenje na fudbal, košarku i tenis koja se igra na virtuelnim parketima je uzbudljivije nego ikada!

Vrhunska grafika, detaljna statistika i široka ponuda igara je tu.

Fudbal, košarka ili tenis – izbor je tvoj!

Šta igrati kada nema pravog fudbala u ponudi? Tu je virtuelni fudbal! Virtuelne fudbalske lige su ti dostupne u ponudi 24/7. Svaka virtuelna fudbalska liga se sastoji od 16 timova i ima do 240 utakmica po sezoni. Svaki meč se prikazaje u istaknutom skraćenom režimu. Uz široku ponudu igara za klađenje, brze runde i učinku timova baziranim na stvarnim timovima i performansama igrača – virtuelni fudbal predstavlja odličnu alternativu u pauzama bez lopte na zelenom tepihu!

Predstavljamo ti arenu u kojoj se košarka igra 24/7! Tokom sezone koja obuhvata 30 dana utakmica, u bilo kom trenutku se možeš kladiti na neki od 16 timova lige. Simulacije mečeva su zasnovane na sportskim podacima, a rasplete svih mečeva možeš pratiti zahvaljujući neverovatnoj grafici baziranoj na Motion Capture tehnologiji.

Želiš da se kladiš na tenis, ali meč je prekinut usled kiše? U ponudi virtuelnog tenisa koja je dostupna 24/7 očekuju te nove runde na svaka 4 minuta, a tokom kojih možeš plasirati sve standardne opklade: pobednik meča, pobednik seta i pobednik gema. Za zabavu bez prestanka – u turnirskom režimu imaš mogućnost i kombinovanja različitih kvota na sve dostupne mečeve na istom tiketu.

preporučene promocije: